Как да защитите вашия лаптоп   Защо мобилните CRM приложения се възприемат трудно ?   5-те най-добри таблета и 5-те най-добри ултрабука в бизнес сектора   Дали религиозните убеждения могат да ви накарат да се почувствате по-добър програмист?

5-те най-добри таблета и 5-те най-добри ултрабука в бизнес сектора

Таблетите и ултрабуците набират все по-голяма популярност. За това решихме да ви представим топ 5 на устройствата, които са най-подходящи за бизнеса.

През последните няколко години, компаниите са изправени пред огромен избор от продукти и решения. Докато преди време се чакаше с месеци за покупката на дадено устойство, сега всичко това е на една ръка разстояние. Пазарът прелива от устройства, всяко от което има своите плюсове и минуси.

Таблетите навлязоха в бизнеса със скороста на светлината. От iPad до Cisco Cius, има безброй продукти, между които компаниите могат да избират. Друг важен фактор на днешния пазар са Ultrabook компютрите. Тези тънки, леки и преносими компютри, създадени като модел от Intel, промениха изцяло представата на компаниите за мобилност при работа. Според повечето анализатори, през следващите години тези компютри биха могли да станат основен фактор на пазара.

На фона на огромния избор, ние ще ви представим някои от най-добрите устройства от пазара.

1. Apple IPAD

Новият iPad (The New iPad), който само преди няколко дни заля пазара е едно доста добро решение за бизнес сектора. По – голямата част от потребителите искат този таблет в ръцете си, заради комбинацията от A5X процесора и Retina Display. Освен това 4G интеграцията му е перфектна за потребителите, които са в движение.

2. Acer Aspire S3

Acer Aspire S3 е един от от най-мощните Ultrabook компютри на пазара, който може да се похвали с 13.3-инчов светодиоден дисплей, ​​i5 Intel процесор и дизайн, който предизвиква възхищение. Плюс това, въпросното устройство е с Windows 7, което го прави потенциално по-полезно устройство от един таблет.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg