Какъв смартфон да изберете за вашия бизнес   Кои са най-добрите социални медийни платформи за бизнеса ?   60 безплатни Android приложения   75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес

60 безплатни Android приложения

Ако сте собственик на Android устройство, вие със сигурносъ използвате Android приложения, за да организирате живота си, да се забавлявате, да търсите информация и много повече. Тук Ви предлагаме информация за  няколко актуални и широко използвани безплатни приложения.

Android платформата за мобилни устройства се конкурира с още много приложения. Резултатът? Можете да изтеглите  наистина полезен софтуер безплатно, ако сте готови да се примирите с от време на време реклами.

Това са 60 безплатни приложения за Android, които ние намираме за полезни. Някои от тях са изключително мощни, някои от тях са изкусно прости, както и няколко от тях са всъщност просто за забавление. Но всички те със сигурност си струват един поглед.

1) Easy Battery Saver

Смартфоните използват доста електроенергия и това приложение е сред най-добрите, предназначени да помогнат на вас да използвате практично електроенергията. Плановете за използване на енергия, включват опции за изящно затворени надолу антени, когато мрежите са извън обхват и запазване само на основните данни, като например вашите текстове. Можете също така да получите подробни отчети за потреблението на енергия.

2) Handcent SMS

Приложението предлага интегрирана проверка на правописа, неприкосновеност на личния живот, като позволява и опции за изпращане на група. Разполагате с над 1000 съобщения на час – всички тези функции са достъпни в това популярно SMS приложение. Можете също така напълно да персонализирате своя интерфейс, дори да изглежда като на наистина хубав телефон като Blur или iPhone.

3) Antivirus Free

Тази безплатна програмата от AV Suite включва основни приложения и файлове, за сканиране, което можете да очаквате от всеки инструмент за сигурност. Приложението също така поддържа точно определяне на мястото на устройството чрез Google Maps, дава възможност за дистанционно заключване или намиране на изгубен телефон, с вграден убиец на задачите, за да подобри производителността на устройството. Програмата дори има функция за оптимизация на батерията. Програмата е богата на функции изненадващо безплатна.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg