Какъв смартфон да изберете за вашия бизнес   Кои са най-добрите социални медийни платформи за бизнеса ?   60 безплатни Android приложения   75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес

Какъв смартфон да изберете за вашия бизнес

Покупката на нов смартфон е трудна: с толкова много телефони, намирането на най-добрия от тях за работа в личния ви живот и работата може да Ви причини цяло главоболие. Това ръководство откроява бизнес функциите между различните операционни системи, като обяснява най-добрите спецификации за бизнеса и предлага съвети за приложения, които трябва да изтеглите, след като закупите вашия смартфон.

Операционна система

Android на Google, IOS на Apple, BlackBerry OS  на RIM и Windows Phone 7 на Microsoft, може да бъдат идеално място за бизнеса, но всяка операционна система (OS) предлага различни функции и предимства. Запознайте се с всички платформи, преди да се установите на една от тях. Преди покупката попитайте вашия служител по IT поддръжка, дали вашата система за ел. поща е съвместима само с определени клиенти, или дали той или тя препоръчва дадена мобилна платформа.

Android

Текущите телефони с Android използват Android 2.3 (Gingerbread) или Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Много Gingerbread телефони ще получат ъпгрейд до Android 4.0 (Ice Cream Sandwich – ICS). Въпреки това, може да се каже че ICS също не е насочена изцяло да удовлетворява всички бизнес функции, желани от даден потребител.

Gmail приложението за Android 4.0 има панел за действие в долната част на екрана, в зависимост от контекста,  така че можете да правите промени, според това къде в приложението се намирате. Например, когато търсите във Вашата имейл кутия, ще видите опции за архив, кошче, опция за етикети или бутон „маркиране като непрочетено“. Когато преглеждате пощенската си кутия, лентата се променя, за да се покажат възможностите за съставянето на нови съобщения. Добавянето на прикачени файлове от вашата галерия или други папки сега е много по-лесно. Ако сте Gmail потребител от дълго време, ще оцените тези актуализации.

За да ви помогне да организирате вашите IMAP и Exchange акаунти, Email App ICS поддържа вложени подпапки в пощата.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg