Какъв смартфон да изберете за вашия бизнес   Големите данни и изчислителните облаци: следете за тези неизвестни   60 безплатни Android приложения (част 2)   75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес (част 2)

60 безплатни Android приложения (част 2)

16) Speedtest.net

Това приложение предлага проверка на скоростта на вашата връзка в мрежата, само с натискане на един бутон и то в рамките на 30 секунди. В реално време тази програма отчита и следи последователността на вашата връзка.

17) Craigslist Notification

В допълнение към олекотения интерфейс на браузъра, това приложение ви позволява да настроите уведомления за нови съобщения и да създавате шаблони, за да можете бързо и лесно да отговорите на съобщенията, които ви интересуват.

18) Slacker Radio

Тази безплатна музикална библиотека предлага възможността да изградите свои собствени „станции“ (библиотеки) или да изберете от над 100 станции „програмирани от експерти“. По-напредналите характеристики за персонализация са налични в платената версия.

19) Foodspotting

Посредствен италиански ресторант все още може да има вкусно тирамису.Това приложение предлага информация за ястия и ресторанти близо до текущото ви местоположение. Интерфейсът е силно визуален, включително снимки на ястията, за да ви даде по-добра представа какво можете да очаквате, след като си поръчате храната.

20) Titanium Backup

Този мощен инструмент поддържа кодиране и възстановяване от CMW и TWRP, архивиране, наред с други функции. Mожете да управлявате множество резервни копия на приложението, и дори резервно копие на дадено приложение, без да го затваряте. Приложението има множество допълнителни функции.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg