HP представи дългоочаквания си Enterprise таблет   Нетбука на Google с Chrome операционна система е почти тук?   Как да намерим финансиране за нови IT проекти   Технологични комикси

Как да намерим финансиране за нови IT проекти

В зависимост от това с кои хора  разговаряте и в коя област на пазара работят те, вероятно ще получите много различни гледни точки относно икономическото възстановяване и значението му за организациите. Някои показват признаци на възстановяване, докато други все още говорят за период на криза. Имайки в предвид тези разногласия, това предполага, че момента не е подходящ да търсите средства за нови инициативи. Това обаче, не е така.

Истината е, че все още много пари се харчат и това ни води към важния въпрос: Ако тези пари не отиват в ИТ бюджета, къде отиват? Отговорът е лесен. Парите отиват там където управлението на организацията е решило, че компанията ще постигне възможно най-добра печалба.

Като се приеме, че ИТ директорите имат нужда да започнат да развиват необходимите умения и средства, за да реализират ИТ инициативите си, един от най-надеждните начини за постигането на това е чрез програма за продължително усъвършенстване.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg