7 митa за програмирането   Подобрете Вашия уебсайт с помощта на инструментите, които се предлагат от Вашия хостинг доставчик   60 безплатни Android приложения (част 3)   75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес (част 3)

75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес (част 3)

Управление на човешки ресурси

48. OrangeHRM

Заменя: Halogen softwareiCIMSAscentis

Повече от един милион души използват безплатната версия на OrangeHRM – „най-популярният софтуер с отворен код за управление на човешките ресурси. Програмата се предлага и в SaaS версия, наречена OrangeHRM Live. Предлагат се и други платени услуги. Операционна система: Windows, Linux, Unix, OS X.

Фактуриране

49  Simple Invoices

Заменя: FreshBooks, Bill.com

Уеб-базираната програма Simple Invoices прави лесно създаването на PDF фактури за вашите клиенти, както и доклади за вътрешно ползване. Операционна система: независимо от ОС.

50. Argentum

Заменя: FreshBooks, , Bill.com

Друг уеб-базиран вариант е Argentum, който пести времето прекарано по създаването на фактури. Продуктът се предлага и в хоствана услуга на цена $ 10 на месец. Операционна система: независимо от ОС.

51. Siwapp

Заменя: FreshBooks, , Bill.com

Проектиран за простота в процеса на използване, Siwapp също предлага уеб интерфейс за генериране на PDF фактури. Сайтът предлага и демонстрация на използването на програмата,  така че можете да го видите в действие. Операционна система: независимо от ОС.

Страници: 1 2 3 4 5 6 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg