7 митa за програмирането   Подобрете Вашия уебсайт с помощта на инструментите, които се предлагат от Вашия хостинг доставчик   60 безплатни Android приложения (част 3)   75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес (част 3)

60 безплатни Android приложения (част 3)

Продължение от брой 136 на IT Magazine.

30) Compass

Това е една полезна алтернатива на Google Maps и други подобни инструменти. Приложението представлява GPS навигация и можете да го използвате, когато искате да узнаете по какъв начин да стигнете до определеното място, а не точно къде искате да отидете. Разбира се, това приложение поддържа широка гама от функционалност извън посочването на север или юг. Можете да записвате Ваши любими места и да  съхранявате Ваши лични бележки.

31) Kingsoft Office

Безплатната версия на този мобилен пакет за офиса е доста мощна. Включва вграден PDF четец и възможности за редактиране на типове файлове на MS Office. Има вграден файлов мениджър, за да ви помогне да следите вашите данни и позволява  пълна интеграция с облак услугите за съхранение, както и с вашата електронна поща.

32) Zello Walkie Talkie Loudtalks
Това приложение превръща вашето Android устройство в уоки-токи, или с други думи да използвате канал за частни разговори.

33) Pulse News

Това приложение представлява четец на новини. Програмата работи с интеграция на популярните социални мрежи, като Facebook, както и предлага моментна връзка към приложения като Instapaper и Evernote.

34) Presentation Timer

Ако представяте презентация, това приложение може да ви помогне за целта. Сигналите от него ще ви позволят да знаете, че сте прекарали достатъчно време на слайд и, че е време да продължите напред.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg