7 митa за програмирането   Подобрете Вашия уебсайт с помощта на инструментите, които се предлагат от Вашия хостинг доставчик   60 безплатни Android приложения (част 3)   75 софтуерни продукти с отворен код за малкия бизнес (част 3)

Подобрете Вашия уебсайт с помощта на инструментите, които се предлагат от Вашия хостинг доставчик

Панелът за контрол на всеки уеб сайт е пълен с приложения и инструменти, които само чакат да бъдат използвани. Кои са най-добрите инструменти, предлагани от Вашия уеб хостинг доставчик? Знаете ли защо вашият сайт има тези инструменти?

Инструментите и приложенията, които съпътстват Вашия уебсайт и можете да намерите в контролния панел за управление на сайта, са препоръчани от Вашия хостинг доставчик и почти винаги е  гарантирано, че те работят правилно. Ако се опитате да изтеглите такива инструменти с отворен код, вие рискувате те да са несъвместими с вашия сайт и няма да разполагате с техническа поддръжка, която да ви помогне.

Ето четири от четирите най-добри инструменти, за които можете да отделите време за научаване и използване.

1. Инструменти за статистика и анализ на Вашия уебсайт

Трябва да знаете, какви възможности предоставя вашия сайт. Дори и да използвате брояч на посетителите, статистиката и анализът, който се предлага от Вашия контролен панел, може да осигури ежедневно, ежеседмично или ежемесечно проследяване, така че можете да видите как вашия сайт се разраства. Ползата от този инструмент за анализ е да се проследява посещаемостта и използването на уебсайта, така че да можете да видите какво е вашето ниво и какви промени са ви необходими.

2. Инструменти за SEO  оптимизация

За да подобрите посещаемостта на Вашия сайт е препоръчително да използвате SEO (Search Engine Optimization) инструменти, които са предназначени да помогнат за въвеждането на ключови думи, намиране на грешки и анализ на съдържанието. Резултат от използването на тези инструменти е подобряването на класирането в търсачките, така че клиентите да могат да ви намерят лесно в интернет. Друг ключов компонент (който обикновено е включен) е инструмент за записване на Вашия сайт в множество търсачки. Вместо да се налага да влизате във всяка търсачка и да въвеждате информацията за вашата фирма, този инструмент дава възможност на потребителите автоматично да представят  уебсайта си в няколко популярни търсачки наведнъж.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg