7 митa за програмирането (част втора)   Потребителските иновации при електронните стъкла. Напред към бъдещето   10 причини да закупите iPad 4   73 приложения с отворен код, които можете да използвате в облака

10 причини да закупите iPad 4

Ако сте изкушени да си купите IPAD, може да искате да изчакате  IPAD 4.

Новият iPad на Apple бе пуснат в магазините преди по- малко от месец, но вече устройството предизвика цяла буря около себе си. Продажбите рязко са се повишили,  Apple дори има проблеми с доставките, просто защото неможе да смогне на поръчките. Всеки анализатор вярва, че това ще бъде най-продаваният таблет на компанията на всички времена. И през цялото време, конкурентите се чудят защо те не могат да бъдат конкурентно способни.

Когато човек се вгледа в това, което идва с новият iPad е лесно да се разбере защо Apple не е са имали по-успешен продукт до сега. Този таблет може да се похвали с 4G LTE свързаност, Retina Display, подобрена  камера. Всичко това и още няколко подобрения, които са налице в новото устройство са основателни причини устройството да завземе пазара за отрицателно време.

Но за много клиенти, които все още не се закупили новия iPad, може би това е добър момент да изчакат. Всеки знае, че Apple ще пусне нов iPad следващата година, и че устройството вероятно ще дойде с много от функциите, които клиентите очакват.
Разгледайте набързо следващите страници, за да разберете защо.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg