Преглед на Google Drive: Съхранете Вашите данни в облака   7 съвета за социалните медии от водещи експерти в областта

  10 неща, които правят продуктите на Apple толкова търсени от потребителя   73 приложения с отворен код, които можете да използвате в облака (част втора)

10 неща, които правят продуктите на Apple толкова търсени от потребителя

Продуктите на Apple са невероятно популярни в потребителското пространство днес. iPad,iPhone и iPod са все по-често избирани от потребителите, за сметка на алтернативи от други компании. Mac-устройствата, които са  игнорирани от множество потребители за сметка на Windows или Linux компютрите, също обаче се радват на множество техни фенове.

Но може би има нещо повече, отколкото просто да кажем, че тези продукти са популярни. Самата популярност на устройствата на Apple показва нещо за днешните технологични потребители и на потребителския пазар като цяло.

Това е свят на Apple и успеха на тези продукти казва нещо особено интересно за потребителите и корпоративните клиенти.

Ето 10 неща, които определят продуктите на Apple:

1. Дизайнът наистина има значение

Един от ключовите елементи на успеха на Apple през годините е дизайна на продуктите им. Устройствата на компанията просто изглеждат по-добре, отколкото по-голямата част от конкурентите на щандове на магазините, а потребителите се повлияват добре от това. За днешните потребители, дизайна наистина има значение.

2. Сигурността играе важна роля

След години на опити със справяне със зловреден софтуер, Windows потребителите  все по-често решават да се насочат към операционни системи, които нямат много от проблемите със сигурността, които имат продуктите на Microsoft. Платформата на Apple е все още далеч по-сигурна от вариантите на Microsoft. Това е важно за високотехнологичните съвременни потребители.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg