Преглед на Google Drive: Съхранете Вашите данни в облака   7 съвета за социалните медии от водещи експерти в областта

  10 неща, които правят продуктите на Apple толкова търсени от потребителя   73 приложения с отворен код, които можете да използвате в облака (част втора)

Преглед на Google Drive: Съхранете Вашите данни в облака

Дългоочаквания Google Drive представлява проста, полезна и разбираема облак услуга за съхранение и синхронизиране, която предлага 5GB онлайн съхранение безплатно, без изненади по пътя. Новата услуга на компанията прави съхраняването на файлове в облака и синхронизирането между няколко устройства толкова просто като запис на файл на локалния твърд диск.
Ако това е всичко, което сте очаквали от Google, то може да бъдете доволни. Но ако се надявамте, че с комбинацията Google Drive/Google Docs ще бъде лесно редактирането на файлове в облака, който сте създали на вашият компютър, ще бъдете разочаровани. Може да се окаже, че Google ще се изправи пред този проблем в някакъв момент в бъдеще, но за сега това няма да се случи.

Лесен за инсталиране и използване

Google Drive в момента се инсталира като приложение за Windows, OS X и Android. (Забележка: Към днешна дата, има доклади, че Google Drive не е все още на разположение за всички потребители). Версията за IOS все още не е на разположение, но от Google казват, че скоро ще я видим, въпреки че дружеството  все още не е обявило датата за пускане на продукта.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg