Лято на таблетите: какво предстои?   Преглед на Google Drive: Съхранете Вашите данни в облака (продължение)   Какво е нужно за един IT мениджър   73 приложения с отворен код, които можете да използвате в облака (част трета)

73 приложения с отворен код, които можете да използвате в облака (част трета)

В наши дни е трудно да се говори за корпоративните ИТ, без да се говори за изчислителните облаци.  Скорошно проучване установи, че 33% от анкетираните фирми вече използват услугите на изчислителните облаци и допълнително 40% са в етап на планиране и оценка на  проект за изчислителни облаци.

В нашите предишни броеве Ви представихме първата и втората част на колекцията приложения с отворен код,  които може да използвате в облака, тук продължаваме с нашата трета последна част.

Управление на човешките ресурси

51. Orange HRM

Твърдейки, че има повече от един милион потребители, OrganeHRM счита себе си за „най-популярната в света програма с отворен код за управление на човешките ресурси„. Програмата също идва в SaaS версия. Операционна система: Windows, Linux, OS X.

52. WaypointHR

Подобно на Orange, WaypointHR следи информацията за персонала, обслужването и отпуските, подробности за договорите, дисциплината, изпълнението и много повече. Приложението също идва  в хоствана версия. Операционна система: независимо от ОС.

53. Open Applicant

Вместо пълен инструмент за управление на човешките ресурси, това приложение е специално проектирано, за да подпомогне процеса на наемане на персонал. Освен безплатната версия, приложението се предлага и в хоствана версия, както и с търговска поддръжка. Операционна система: независимо от ОС.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg