Топ 10 на доставчиците на технологии за предприятието (продължение)   Ревю: Android срещу Windows Phone

  Защо Facebook трябва да обърне внимание на мобилните си приложения?   Заслужава ли си все още Android?

Топ 10 на доставчиците на технологии за предприятието (продължение)

Технологиите се променят с невероятна бързина, това от своя страна променя и начина ни на работа. Работниците в бизнес сферата са все по – информирани и използват всичките си познания за да подобряват качеството на работата си.

В миналия брой Ви представихме 5 от топ 10 на компаниите, чиито продукти разчупват вече установените порядки в технологичната сфера. Тук продължаваме и с останалите 5 водещи компании.

5. Salesforce.com

Salesforce.com e пионер в “Софтуера като услуга”. Неговият успех в пазара за CRM показа, че може да сработи за приложения, които боравят с важна информоция. Salesforce.com предлага IT алтернатива на традиционното управление на приложения, опростяване на внедряването и лицензирането. Salesforce.com също така спомогна за въвеждането на бизнес сектора в Облачните услуги. Индивидуалните акаунти, налични чрез Salesforce.com имат отрицателен ефект. Те позволяват на търговците да работят на CRM системи, независимо от работодателите им, да поддържат и управляват цикъла, когато става въпрос за контролиране на корпоративните данни. Когато тези работници и служители напуснат компанията, те могат да вземат своите контакти с тях.

4. Amazon

Най-голямото име при Облачните Услуги, Amazon трансформира начина, по който компаниите използват облака. Клиентите на Web-базираните Elastic Compute Cloud (EC2) на Amazon могат да плащат за облачна услуга почасово, което е доста ефективно при работата с проекти. Simple Storage Service (S3) на компанията предлага същия модел за клауд-базирано съхранение.

EC2, S3 и други Amazon Web Services (AWS) са достатъчно добри, но факта, че всеки може да се абонира за тези услуги издига Amazon в нашия списък. Не е необичайно за IT професионалистите да заобиколят управлението и да създават свои собствени облаци AWS.

Amazon също така направи Kindle Fire, най-популярния Android таблет.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg