6 причини, поради които вашите разработчици трябва да използват jQuery   Успешните предприемачи нямат стратегия за напускане

  Появи се таблетът на Microsoft   50 заместника с отворен код за фирмен софтуер за бизнес изследване и анализ

6 причини, поради които вашите разработчици трябва да използват jQuery

Комбинирайки се заедно с HTML5 и CSS, JavaScript библиотеката jQuery улеснява проблемите на разработването на уеб приложения. Научете как използването на jQuery може да подобри времето за зареждане, SEO и мултимедията на сайта ви. А споменахме ли, че всичко това е безплатно?

Изключително популярната библиотека JavaScript, известна като jQuery, прави по-лесно и просто от преди абсолютно всичко – от хващащи окото менюта до по-усъвършенствани ефекти. Използва се от както от най-големите, така и от не толкова големите имена в мрежата – някои от които са Google, Dell, Netflix и NBC, като те използват jQuery, за да създават невероятно съдържание. Може да попитате защо? Ами, безплатно е, с отворен код е и позволява на разработчиците да вършат повече за по-кратко време. Това като че ли са доста основателни причини. Но почакайте. Има и още.

Базиран на манипулирането на Обектния модел на HTML документите (или по-известен като DOM) и създаден, за да опрости скриптирането на HTML в клиента, jQuery включва части от HTML и CSS. Хиляди компании използват jQuery – това трябва да направи и вашата компания, ако все още не се е присъединила към болшинството.  Нека разгледаме причините, поради които jQuery оказва такова въздействие на корпоративно ниво.

1. jQuery насърчава простотата.

Разработчиците намират jQuery за интуитивен и лесен за научаване – все пак тази библиотека е изградена върху по-кратък, по-прост код. С прост синтаксис и стандарти за отворен код, разработчиците могат да скъсят времето, което им отнема да разположат приложение или уеб сайт.

Освен това не е необходимо разработчиците да са експерти в програмирането или в сферата на уеб дизайна, за да създават страхотен дизайн за сайта ви. Всеки разработчик, който е прекарвал часове в писане на код и тестване на CSS файлове, със сигурност ще оцени простото приложение, което предлага jQuery. Освен това се предлага набор от стабилни jQuery UI компоненти, които разработчиците могат да вмъкнат в сайтовете си.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg