AMD подготвя нов модул за изчисления с плаваща запетая   Ръководство на купувача: Дигитални фотоапарати   7 Начина да намалим разходите без да уволняваме служителите си   Технологични комикси

Ръководство на купувача: Дигитални фотоапарати

Имайки в предвид големия брой на моделите дигитални фотоапарати, всеки потенциален купувач би се зачудил на какъв избор да се спре. Какво да правим? Ето някои неща, които можете да вземете в предвид когато купувате новият си фотоапарат. Както при всички устройства, цената е от основно значение. Хубавото при фотоапаратите от сегашното поколение е, че можете да правите хубави снимки с не много скъпо устройство.

Един от вариантите за дигиталните фотоапарати са тези с прозвището „насочи и снимай”. Те се наричат така, защото можете да ги извадите от кутията и да започнете да снимате почти веднага, без да се мъчите с настройки. Въпреки това, в наши дни повечето апарати  имат някои функции, които могат да се променят по собствен вкус за по-приключенски настроените потребители. Цената за този вид камери е между $150 и $300. Някои често срещани фотоапарати в тази категория са Canon PowerShot SD1300 IS Digital ELPH и Pentax Optio H90.

Ако искате по добър фотоапарат, можете да се насочите към устройствата притежаващи по-добри характеристики, но отнасящи се също към типа „насочи и снимай”. При тях цените са малко по-високи – продават се между $200 и $400, но разликата е в по-голямото оптично приближение на обектива(обикновено 5Х и повече). Апаратите в тази категория включват Panasonic Lumix DMC-FZ35 и Fuji HS10.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg