Office 2013: Какво не знаем все още   10 съвета и трика за по-добра продуктивност с Google Apps (Част 1)   10 начина, по които от Apple се оставят уязвими за сериозни проблеми   100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 1)

Office 2013: Какво не знаем все още

Знаем, че Microsoft Office 2013 набляга на интегрирането с „облака” с нови абонаменти за Office 365 за домашни потребители, по-голям фокус върху тачскрийн, и Office on Demand виртуализация, но какво е положението при нещата, които не знаем? От Microsoft си мълчат за няколко други характеристики, включително за цените, датите на излизане и дали софтуерният гигант ще включи поддръжка за устройства с Android и iOS за Office 2013.

Представяне на Office 2013

От Microsoft наскоро представиха Office 2013, най-новата версия на пакета за продуктивност на компанията, наричайки го „най-големият, най-амбициозен Office” до сега. Новата версия на Office включва интегриране с онлайн услуги като Facebook, Flickr, SkyDrive, и YouTube.

От компанията откриват и абонаментите за услугата Office 365 онлайн работен плот за домашни потребители. Ако се абонирате за Office 365 Home Premium, след като стане достъпен, можете да инсталирате Office 2013 на до пет настолни компютъра, освен това ще получите 60 минути за разговори по Skype и допълнителни 20GB от онлайн пространство за съхранение на информация в SkyDrive. Office 365 Home Premium включва Access, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, и Word 2013. Абонатите на Office 365 освен това ще могат да използват характеристика наречена Office on Demand, която може „да пуска” виртуална версия на Office към настолен компютър; когато приключите с работата си, програмата изчезва от компютъра, но файловете ви остават където и да ги запаметите.

Ако не проявявате интерес към абонамент за Office 365, ще се предлагат и обикновени версии на Office 2013.

Кога ще се появи на пазара Office 2013?

От Microsoft не казват кога продуктите Office 2013 и Office 365 ще се появят на пазара. Но имайки предвид, че новият офис пакет се нарича Office 2013, добро предположение е, че най-вероятно няма да видим новия софтуер до следващата година. Microsoft пуснаха на пазара Office 2010, последната версия на пакета, през юни 2010 година. Седем месеца след първоначалната бета версия.

Колко ще струва Office 2013?

Тъй като от Microsoft все още не коментират нищо свързано с цената, не знаем колко ще искат от компанията от абонатите на Office 365 Home Premium. От Microsoft таксуваха $150 за Office 2010 Home и Student Edition, така че това вероятно е приблизителната сума, която клиентите, които не са абонати на 365, ще трябва да заплатят за версията в кутия.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg