Office 2013: Какво не знаем все още   10 съвета и трика за по-добра продуктивност с Google Apps (Част 1)   10 начина, по които от Apple се оставят уязвими за сериозни проблеми   100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 1)

100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 1)

Някои от най-добрите стратегически игри, игри със стрелци, MMORPG и други забавни приложения, разработени от общността на Linux и на отворения код.

Превърна се в нещо като традиция да си почиваме през лятото от представянето на приложения с отворен код за бизнеса и да се концентрираме върху приложения, които са просто забавни. Тази година обновихме и разширихме нашия списък с „най-забавните” приложения с още 100 заглавия. Добавихме две напълно нови категории: настолни игри и спортни игри, и открихме много добри игри, които сме пренебрегнали в предишни версии на списъка.

Вероятно ще забележите, че много от заглавията са римейк или са създадени „в традицията на” по-старите игри, много от които са от 80-те и 90-те, а дори и от по-рано. Изглежда, че на разработчиците на отворен код често им липсват игрите, които са играли като малки и ги обновяват за новото поколение играчи.

Освен това можете да забележите, че малък, но увеличаващ се брой от тези игри се предлагат за мобилни платформи, най-вече за Android. Вземайки предвид нарастващата популярност на смарт телефоните, тази тенденция не трябва да е изненадваща и вероятно ще продължи.

Без повече отклонения, ето го и изданието с „най-забавните” приложения с отворен код за 2012 година.

Страници: 1 2 3 4 5 6 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg