Смарт телефоните на лятото: 12-те най-горещи модела   10 съвета и трика за по-добра продуктивност с Google Apps (Част 2)   Брилянтното придобиване на Perceptive Pixel от страна на Microsoft   100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 2)

Смарт телефоните на лятото: 12-те най-горещи модела

Това лято не се усеща недостиг на страхотни смарт телефони. Независимо дали сте фен на iOS, дали обичате Android, или сте верни на Windows Phone, или просто искате да опитате друга платформа, в момента разполагате с безброй възможности.  Но 12-те смарт телефона, посочени тук, са едни от най-добрите модели в момента; не можете да сбъркате с нито един от тях.

Samsung Galaxy S III

Защо е толкова популярен: Samsung държи пазара на Android, а Galaxy S III е последният и най-добрият модел на компанията. С голям, Super AMOLED дисплей с висока резолюция, с бързия двуядрен 1.5GHz процесор, операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich и безброй функции за социално споделяне, Galaxy S III може да е СМАРТ телефона, който трябва да притежавате през лятото на 2012 година.

Nokia Lumia 900

Защо е толкова популярен: Lumia 900 е най-високият клас LTE Windows Phone (WP 7.5 Mango) телефон от Nokia, който функционира в LTE мрежата на AT&T. Устройството е тънко и леко. Има вградена памет от 16GB, 4.3-инчов ClearBlack AMOLED дисплей и 8MP камера с лещи Carl Zeiss. (Забележка: Очаква се Windows Phone 8 да се появи скоро, така че ако търсите смарт телефон с Windows, можете да изчакате появяването на новата операционна система.)

Страници: 1 2 3 4 5 6 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg