Смарт телефоните на лятото: 12-те най-горещи модела   10 съвета и трика за по-добра продуктивност с Google Apps (Част 2)   Брилянтното придобиване на Perceptive Pixel от страна на Microsoft   100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 2)

10 съвета и трика за по-добра продуктивност с Google Apps (Част 2)

7. Как да добавяте Събития към Google Calendar чрез SMS

Ако сте забравили да насрочите среща, или ако не разполагате с качествена интернет връзка, не се притеснявайте: Можете лесно да добавяте събития чрез мобилния си телефон с няколко бързи стъпки.

От компютъра си влезте във вашия Google Calendar, натиснете иконата с ключа , разположена в горния десен край на екрана и изберете „Настройки”. След това изберете „Настройки за мобилен телефон” и въведете информацията си. Gmail ще изпрати код за потвърждение на мобилния ви телефон; въведете кода и натиснете „Запазване”.

След като приключите с настройките, изпращайте събития до календара си, като пишете в sms детайлите за събитието (например: „Час при зъболекаря 13:00 април 20) на GVENT (48368). Ще получите съобщение с потвърждение, а събитието ще се появи в календара ви.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg