Следващото поколение ИТ започва от вас   Как да увеличите продуктивността си в 3 лесни стъпки   100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 3)   Седем очаквания от потребителите на Linux

Как да увеличите продуктивността си в 3 лесни стъпки

Ако има една универсална дума, която определя собствениците на малък бизнес, то това е „заети”. По много начини технологиите направиха живота ни още по-зает. За щастие, има и начини, по които технологиите могат да се използват, за да улеснят живота ви и да направят екипа ви по-продуктивен. Ето три, които имат ефект.

1. Използвайте базирани в „облака” услуги за съхранение.

Съхраняването в „облака” промени правилата на играта и опрости сложния процес на подсигуряване на данните ви. Без повече насрочване на подсигуряване и съхраняване на странични устройства—сега, целият този процес може да е автоматичен. Но за да увеличите продуктивността си, гледайте на „облака” като на нещо повече от решение за подсигуряване на данните ви, като изберете услуга, която ви позволява да имате достъп да информацията си по всяко време и от всякъде. Има десетки възможности за малкия бизнес. Ето няколко от тях:

Dropbox синхронизира и обновява данните ви незабавно в споделените папки, така че винаги разполагате с последната версия на всичко, с което разполагате на устройствата си или от уеб страницата на Dropbox. Работи с Windows, Mac, Linux, iPad, iPhone, Android и BlackBerry; работи дори и офлайн. Основната версия е безплатна и може да е точно това, от което се нуждаете; предлага се и бизнес версия.

След години на слухове, Google пуснаха своята услуга за съхранение в „облака” GDrive. Ако сте като много други собственици на малък бизнес, вече вероятно използвате Google Docs поне понякога да споделяте данни. GDrive предлага 5GB пространство за съхранение безплатно; предлагат се и платени опции, а интегрирането с всички Google Apps (Gmail, Google Calendar, и др.) е плюс.

Обичате Microsoft Office? Тогава можете да проверите Office 365, решението в „облака” на Microsoft, което позволява на екипа ви да работи заедно и да има достъп до имейл, до конферентни разговори, документи и календари, независимо къде са. Тъй като е създаден за бизнеса, той предлага много добра сигурност и работи с бизнес от всякаква големина.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg