10-те топ платформи за разработване на мобилни приложения   9 невъзвестени технологически иновации

  Частният „облак”: разбиване на 5 мита   100-те „най-забавни” игри и приложения с отворен код (Част 4)

10-те топ платформи за разработване на мобилни приложения

Организациите фокусирани върху разработките непрестанно търсят Платформи за разработване на мобилни приложения, които могат да поддържат нуждите им както за настоящи, така и за бъдещи проекти. Предлагаме ви 10, които са сочени за лидери в областта.

Разработването на мобилни приложения е по-важно за компаниите от всякога преди. Организациите занимаващи се с разработки непрекъснато търсят Платформи за разработване на мобилни приложения, които могат да поддържат нуждите им както за настоящи, така и за бъдещи проекти. Това е широка сфера и компаниите предлагат широк набор от възможности. Ето 10-те най-добри, посочени от Gartner като лидери в тази област.

SAP

В сравнение с други основни независими доставчици на софтуер, от SAP рано заложиха на мобилността. Последното им мобилно предложение, Sybase Unwired Platform (SUP), съзря бързо след първоначалното се пускане през 2010 година, осигурявайки гъвкава среда за разработване на приложения с приставки за Eclipse и Visual Studio, заедно със собствен пакет. Докато има по-стръмна крива на усвояване в сравнение с много други решения, то е чудесен избор за широки мобилни инициативи, особено съвместно с решението за управление на мобилни устройства на SAP Afaria. От SAP приключиха придобиването на Syclo, друг водещ доставчик на платформи за разработване на мобилни приложения, през юни тази година.

Syclo

Придобита от SAP през юни, Syclo първоначално специализира в сферата на приложения за секторни услуги и управление на активи на компании за устойчиви на износване устройства, но през годините разшири обхвата на платформата си до всички популярни мобилни операционни системи. Въпреки това, компаниите с нужди в сектора на управление на активите и секторните услуги вероятно ще получат най-много от Syclo. Платформата им Agentry е идеално решение за приложения тип B2E, а сега поддържа и много изисквания за тип B2C. Agentry е особено добра за поддържане на хибридни приложения, които се държат като познати приложения и уеб ориентирани приложения.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg