Новата ера на персоналните компютри: 8 горещи хибрида между лаптоп и таблет   6 истини относно страхотните разработчици

  Защо блокирането на хора прави света по-добро място   iPhone 5: Слухове срещу изтекла информация за хардуера

iPhone 5: Слухове срещу изтекла информация за хардуера

Дори преди появата на iPhone 5, голямото количество изтекли данни за iPhone 5 разкриват доста за него. А дали е наистина така?

Очаква се, че от Apple ще пуснат на пазара iPhone 5 – или „новия iPhone” или „шестото поколение iPhone”, или както искате да го наречете – по време на специално събитие този месец. Но след толкова много изтекла информация относно хардуера, има ли смисъл Изпълнителният директор Тим Кук да организира голямо събитие за да направи представянето му?

Официално разполагаме с малко информация относно вида и функционалността на новия iPhone. Всъщност имаме само предположения, тъй като от Apple са обвили проекта в типичната за тях потайност.

Попитайте Apple за каквото и да е относно iPhone 5 и единственото, което ще ви кажат със строг тон е „Apple не коментира слухове, спекулации и необявени продукти.” Но липсата на официална информация от Apple не означава, че нищо не се случва.

Лесно е да се говори и е лесно хората да твърдят, че разполагат с „изключителна” информация от сигурен „източник” в Apple. И докато един инженер в Купертино тепърва трябва да забрави завършен iPhone 5 в някой бар, непрекъснато се появяват изтекли снимки на предполагаеми части на iPhone 5.

Първата изтекла информация се появи през юни от базираната в Хонк Конг ETradeSupply, които публикуваха видео в YouTube на това, което твърдят че е металният корпус на iPhone 5.

Видеото показва корпус на iPhone, който е съществено различен от това, с което сме свикнали при iPhone 4 и 4S. На първо място, заменен е задният стъклен корпус – ненужно парче стъкло, което бе причина за раздразнение и разходи за тромавати потребители – с цялостна метална конструкция.

Корпусът показва и доста други съществени промени. Докато ширината остава непроменена, новата основа е по-тънка от тази при настоящия iPhone, но същевременно по-издължена. Достатъчно дълга е, че Apple да могат да направят отдавна обсъждания преход към 4 инчов екран, изоставяйки 3.5 инчовия екран, който до сега украсяваше всеки iPhone.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg