Топ 10 компютри за $500   Sandy Bridge – новият процесор на Intel   Как да управляваме постоянно разширяващото се предприятие   Защо някои проекти са създадени да се провалят и как можем да ги направим успешни

Топ 10 компютри за $500

Никой не обича когато стане време за училище – децата го мразят, защото това означава да се върнат към скуката на класната стая, а родителите го мразят, защото означава телевизията е засипана с реклами на тема училище. Именно сега обаче е идеалното време да се потърсят най-добрите сделки. Затова решихме,  че е време да потърсим в мрежата някои от най-добрите настолни и преносими компютри за $500 или по-малко.

Този ценови лимит изключва някои марки като Apple и Sony, но други търговски сайтове като тези на Dell и Lenovo си струват разглеждането. Докато преглеждаме сайтовете, закръгляме цените до най-близкото число, така че извиняваме се, търговци – колкото и да ви се иска да казваме, че компютрите ви са $448.88 или $499.99, те са $499 или $500,съответно. Всички грешки при преписването са наша грешка: всички дневни промени в цените са работа на търговците.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg