Защо Вашият бизнес се нуждае от вътрешен блог   Голям брой от малкия бизнес губи битката с технологиите   Пет причини да преминете към Windows 8   Как да поддържате офиса си организиран

Пет причини да преминете към Windows 8

Часовникът отброява времето до официалното пускане на пазара на Windows 8. С оставащите още само няколко седмици до появата на Windows, бизнесът и потребителите ще трябва да решат дали да инвестират в последната операционна система на Microsoft, или да останат с това, което имат.

Възможно е да не сте впечатлени от модерния интерфейс на Windows 8 или от вълнуващия тач скрийн интерфейс на Microsoft. Въпреки това, тук ви предлагаме пет причини, които да имате предвид, когато решавате дали да преминете към Windows 8:

Повечето хора не отиват в магазина, за да си закупят Windows. Предпочитаният метод за обновяване сред малкия бизнес и потребителите е да се сдобият с новата операционна система, когато дойде време да се сдобият с нов компютър. Разбира се цената за закупуване на Windows — дори и с намаление – винаги е била пречка.

Въпреки това, с Windows 8 Microsoft намалява цената до нищожните 40 щатски долара до 2013 година. За всеки, който все още използва Windows XP, обновяването до Windows 8 няма да изисква никакво колебание. Онези, които вече са преминали към Windows 7 също имат причина да сменят системата си: Windows 8 се представя по-добре от Windows 7 дори на съществуващия хардуер.

2. Поддържане на синхронизация

Microsoft разработи Windows 8 с мисълта за „облака”. Ако влезете в Windows 8, като използвате профила си за Microsoft, вашите приложения и предпочитания се синхронизират в „облака”. Когато влезете в Windows 8 на друга система, тези настройки и предпочитания се свалят и получавате един и същ опит при използването на Windows 8, независимо къде се намирате.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg