Настолен Linux: Разнообразието е новата реалност   4 пакета за сигурност, които защитават всичките ви устройства (Част 3)   Подгответе бизнеса си за цифрово бедствие (Част 1)   Социалният смарт часовник: Преждевременна идея

4 пакета за сигурност, които защитават всичките ви устройства (Част 3)

Trend Micro Titanium Maximum Security

Защитени операционни системи: Windows, OS X, Android, iOS, Symbian

Брой защитени устройства: Три компютъра (персонални и/ или Mac) и неограничен брой мобилни устройства

Както при другите пакети разгледани дотук, Trend Micro Titanium Maximum Security 2012 предлага голям набор от инструменти, които покриват почти изцяло нуждите ви, включително вирусна защита, защитна стена, родителски контрол и доста екстри. Той защитава компютри с Windows и Mac, заедно с устройства с Android, iOS и Symbian.

Уеб интерфейс

Софтуерът не се справя добре когато стане дума за предлагането на всичко в един работен плот за управление на защитата на всичките ви устройства. От вашия профил Trend Micro в мрежата вие ще можете да виждате какъв софтуер е инсталиран на всяко от устройствата ви и да инсталирате софтуер на други устройства, но нищо повече от това.

Защита за Windows

Както се полага на софтуер с наименование от шест думи, Trend Micro включва почти всеки инструмент свързан със сигурността, който можете да си представите, както и някои полезни инструменти, които не са свързани със сигурността.

Пакетът отива отвъд обичайното сканиране за вируси/тройнски коне и включва родителски контрол, защитна стена, инструмент за защита на важни файлове от изтриване, друг, който чрез парола защитава важни папки, и инструмент за настройване на системата. Освен това получавате 10GB безплатен бекап.

С всички тези характеристики можете да очаквате тежък и объркващ интерфейс, но не е така. Софтуерът има пластове за различните опции. Основната конзола се състои от сравнително малък прозорец, който показва настоящото състояние по сигурността на системата ви, както и резюме за сигурността, което предлага информация за това срещу какви заплахи софтуерът е предприел действия, както и линкове към модулите Родителски контрол и Настройване на системата. В допълнение ще видите кога ви изтича абонаментът. Конзолата е изчистена, подредена и лесна за следване.

За по-задълбочена информация отидете в долната част на екрана, където ще откриете компактен набор от икони за изпълняване на разнообразни действия, като стартиране на сканиране на системата, разглеждане на доклад за сигурност или достъп до много други инструменти, предлагани от програмата.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg