Топ 50 приложения за iPhone 5   Пет капана при частния „облак”, които да избягвате   Gartner: Бизнесът ще купи 53 милиона таблета през 2016 година   Експериментът vs. традицията: бъдещето на иновациите на работната среда Linux

Топ 50 приложения за iPhone 5

iPhone 5 може да е нов, но вече има голямо количество страхотни нови приложения за смарт телефона.

iPhone вече се доказа като успешен. Устройството се предлага с 4 инчов екран, изключително тънък дизайн и 4G LTE, което го прави един от лидерите на пазара на смарт телефони. Без iPhone 5 би било трудно да се предположи как би изглеждало пространството на мобилни устройства в момента.

iPhone 5, обаче, не би бил толкова популярен без всички приложения, които са налице в App Store. С повече от 800,000 налични приложения на пазара, има по нещо за всеки.

Има някои ценни приложения, които в момента поддържат iPhone 5. Проблемът е, че разработчиците трябва да модифицират своите приложения, ако искат да се възползват от по-големия екран на iPhone 5. Някои вече са модифицирали своите приложения за iPhone 5, а други все още не са. И за много от притежателите на iPhone, не е лесно да се разглежда целия App Store, за да се намерят програми, които реално работят на новия екран.

На следващите страници ще ви представи 50 приложения, които работят на по-големия екран на iPhone 5. Въпреки че много са подходящи за бизнеса, следните приложения биха били идеални за всеки, който търси повече продуктивност и иска да свърши повече работа.

1. Tweetbot for Twitter

Tweetbot е основно Twitter клиенти, който позволява на потребителите да четат и отговарят на туитове, както и да имат достъп до поредицата си от съобщения.

2. Readability

Readability позволява на потребителите да съхраняват уеб страници за офлайн четене на по-късен етап. Работи с iOS, както и на персонални компютри.

Безплатено

3. iTranslate Voice

Пътувате отвъд океана до държава, в която се говори друг език? iTranslate Voice е създаден, за да приема изречената дума и автоматично да я превежда на другия език.

$0.99

4. OpenTable

OpenTable е достатъчно лесно приложение: позволява ви да правите резервации от вашия iPhone 5.

Безплатно

5. TED

TED Conference е една от добрите възможности за забавление всяка година. Затова неговото приложение за iPhone 5, което включва видео от различни гении в областта на технологиите, е толкова добро.

Безплатно

6. Hipmunk Flight & Hotel Search

Търсите алтернативна търсачка за пътуване? Вижте Hipmunk – това е едно от най-добрите приложения за пътувания, което поддържа iPhone 5.

безплатно

7. Instapaper

Instapaper е едно от най-популярните приложения в света, което позволява на потребителите да съхраняват клипове от цялата мрежа, за да ги гледат по-късно.

$3.99

8. Evernote

Evernote ви позволява да си водите бележки – текстови и гласови – и ги синхронизира на множество устройства.

Безплатно

9. Reeder

Интересувате се от новинарски съобщения, харесвате Google Reader и Fever? Ако е така, Reeder е за вас.

$2.99

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg