PogoPlug Biz : Споделяне на файлове и достъп от разстояние   Топ 10 на най-често използваните мрежови термини   Как да направим добър стратегически план за нашия ИТ бизнес?
(част 1)
  Как да продължим развитието си като ИТ Мениджър

PogoPlug Biz : Споделяне на файлове и достъп от разстояние

PogoPlug Biz

PogoPlug Biz

PogoPlug си създаде име благодарение на удобният начин за споделяне между потребителите на голям брой файлове от вида на снимки и клипове. Малкият бизнес също се нуждае от споделянето на подобно съдържание. PogoPlug Biz се стреми да бъде алтернатива на облачно-базираните услуги за съхранение и споделяне на файлове. Основава се на възможностите на фокусираният върху потребителите PogoPlug с включени някои допълнителни функции, които предлагат на малкия бизнес повече гъвкавост и контрол от разстояние, както и възможност за споделяне на файлове.

Спецификация и настройки

PogoPlug Biz ($299) е малко устройство, което изглежда почти еднакво със стандартния PogoPlug. В предната част на PogoPlug Biz има единичен USB 2.0 порт и още три такива в задната част, заедно с един Gigabit Ethernet порт. Ако предпочитате безжичен достъп и сте готови да пожертвате един от USB портовете, можете да похарчите допълнителни $29 за двубандов Wi-Fi 802.11n адаптер.

Идеята зад PogoPlug Biz е да се свързват външни устройства за съхранение на данни – твърди дискове и флаш памети – към самото устройство (то не притежава собствена памет), като това Ви позволява да имате дистанционен достъп до данни от всеки свързан с интернет браузър. PogoPlug Biz поддържа устройства за съхранение, форматирани с FAT 32, NTFS, HFS+ или EXT-2/3, които представляват всички файлови системи, които се използват от днешните Windows, Mac и Linux компютри. Работи също с всички водещи браузъри – IE, Firefox, Chrome и Safari.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg