Защо разработчиците мразят тийм билдинг   NetApp и Citrix в партньорство за сигурно корпоративно споделяне на файлове   EMC предоставя поддръжката за синхронизиране на мобилния облак на Syncplicity с Documentum   Глупави ли са умните очила?

EMC предоставя поддръжката за синхронизиране на мобилния облак на Syncplicity с Documentum

Сигурното споделяне на файлове в облака и синхронизирането им идва при платформата на EMC за корпоративно управление на съдържанието.

Плановете на EMC за технологията на Syncplicity навлезе в полезрението месеци след като гигантът за съхранение на данни придоби начинаещата компания за споделяне на файлове в облака.

По време на потребителската си конференция Momentum, от EMC обявиха конектор на Syncplicity за Documentum. Интегрирането добавя поддръжка за Syncplicity, платформа за съхранение и синхронизиране в облака, която може да се похвали с поддръжка за мобилни устройства, към Documentum, софтуерът на EMC за корпоративно управление на документи.

Този ход също така доставя поддръжка за Syncplicity и на пакета на Documentum xCP, който се използва за управление на съдържанието и развитие на бизнес процесите. В допълнение, от EMC обявиха пускането на пазара на Syncplicity Mobile 2.0 за iOS.

Добро представяне при сделката за Syncplicity

Ходът за добавяне на поддръжка за Syncplicity към Documentum бе широко приет след като от EMC закупиха специалистът в съхранението в облака през месец май за неназована сума. Президентът на EMC Information Intelligence Group Рик Девенути отбеляза по това време, че сделката за Syncplicity е в съответствие с целта на компанията да предостави сигурно, базирано на облака споделяне и синхронизиране на файлове.

„Придобивайки Syncplicity, ние потвърждаваме тази идея, като обединяваме способностите ни за „синхронизиране и споделяне” за облака с управление и стил, които са синонимни на Documentum,” заяви Девенути.

Сега, в изявление, Джеету Пател от EMC, вицепрезидент и генерален мениджър за Syncplicity отразява плановете на гиганта да остави своя отпечатък на популярния корпоративен мобилен пазар. „Интеграцията чрез конектор с Documentum поддържа определен брой от случаи на употреба, които ускоряват продуктивността, и предлагат нов метод за вършене на работа“ заявява Пател.

Влиянието на принцип „донеси мобилното си устройство на работа” върху Управлението на корпоративното съдържание

Докато този принцип е все още актуален на работното място и служителите прекарват повече време на смарт телефони и таблети като iPad вместо да пишат на клавиатури, осигурявайки мобилен достъп до бизнес информация и осигурявайки автоматично разпространение на последна информация, се появиха като нови приоритети за отделите по ИТ, твърди Пател.

„Вече представителят продажби не се тревожи дали цитира правилната цена от устройството си. И служителите няма да прекарват време да се притесняват дали разполагат с последната версия на документ, договор или оперативна процедура. Това е, което трябва да бъде — просто и автоматично“ заключва Пател.

Интеграцията на Syncplicity позволява на Documentum да служи като автоматична система за разпространение на съдържание за голям брой служители и техните устройства, според компанията. EMC освен това рекламират платформата като сигурен вариант за трансфер на чувствителни данни за различни бизнес процеси, благодарение на вниманието, което компанията отделя на криптирането и сигурния трансфер на данни.

От гледна точка на iOS, Syncplicity Mobile 2.0 предлага селективна поддръжка за синхронизиране, нови уведомления и поддръжка за iPhone 5. Потребителите с Android също не са забравени, добавят от EMC. От компанията се надяват скоро да пуснат версия за устройствата, които използват операционната система на Google.

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg