Как да изградите частен облак: съвети от експертите   64 инструмента с отворен код за сферата на мобилните технологии (Част IV)   Защо не се нуждаете от мобилен портфейл   IBM: Бъдещето на ИТ са мирис, вкус, допир, звук и зрение

64 инструмента с отворен код за сферата на мобилните технологии (Част IV)

60. Secrets for Android

Сходна на KeePass, Secrets for Android също съхранява всичките ви пароли в криптиран сейф за пароли с помощта на една основна парола. Въпреки това, това приложение ви позволява да съхранявате други „тайни” в криптирани бележки. Операционна система: Android.

Мобилно тестване

61. Akamai Mobitest

Искате да знаете колко бързо уеб сайтът ви ще се зареди на iPhone 4 в Кеймбридж, Масачузетс? Този инструмент за тестване ви позволява да проверявате работата на сайта ви на различни смарт телефони на различни локации. Може да го използвате безплатно от уеб сайта или да свалите отворения код и да го пуснете от собствения си сървър. Операционна система: независима ОС.

Мобилни функции

62. Barnacle

Barnacle ви позволява да използвате устройството си с Android като WiFi hotspot, за да можете да свържете компютъра си с интернет чрез безжичната си връзка. Това приложение изисква достъп до основата. Операционна система: Android.

63. Open Manager

Този проект предлага алтернатива на файлов мениджър за Android, който улеснява отрязването, копирането, прехвърлянето, триенето, преименуването и архивирането на файлове, както и инсталирането на приложения, които не са от Google Play. Предлага се във версии за смарт телефон и таблет. Операционна система: Android.

Достъп от разстояние

64. Android-VNC-Viewer

Този VNC клиент ви позволява да използвате устройството си с Android, за да се свързвате с VNC сървър. Позволява ви да разглеждате екрана на друга система от разстояние. Операционна система: Windows, Linux.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg