10 неща, които трябва да знаете за Toshiba Portege R700   Може ли PCI-DSS 2.0 стандарта за сигурност да подобри облака?   Как да направим добър стратегически план за нашия ИТ бизнес?
(част втора)
  Технологични комикси

10 неща, които трябва да знаете за Toshiba Portege R700

Дали Toshiba Portege R700-S1310 е удобен за пренасяне? Честно казано, всички се опитваме да бъдем впечатлени в последно време, по различни начини. Ето десет забележителни черти на 3,2-килограмовата Toshiba.

На първо място - струва $ 999. Това е много добра сделка, а марката Portege винаги е била една от запазените етикети на Toshiba. R700 е първият Portege, който е и достатъчно достъпен за корпоративни нужди.

Въпреки лекото си тегло, R700 включва оптично устройство DVD ± RW, което все още е от съществено значение за съхраняване на данни, инсталиране на софтуер, извличане на аудио CD-та и гледане на DVD-та

Въпреки малките си размери – 22 x 30 x 2.5 см, Portege парадира с приятен за очите 13.3-инчов дисплей, в сравнение с 11.6-или 12.1-инчови екрани на другите. Почти тънък като Apple MacBook Air с ярки, цветни 1366 x 768 пиксела, панела е подходящ за гледане отблизо на малки текст и икони, както и неформални презентации пред аудитория от три или четири човека.

Клавиатурата и touchpad-а са добре разположени на екрана, бутоните са удобни за писане така, че няма да има неприятни изненади. Мнемоничен плюс е, че когато натиснете бутона Fn на дисплея, излиза напомняне за функционални-клавишни комбинации (като Fn-F6 и F7, за да регулирате яркостта на екрана до звука.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg