Intel срещу ARM – борба за надмощие   SuperTalent въвежда USB 3.0 Virtual PC™   Старт в облаците – перспективата за бизнеса   7 Правни важни неща, които трябва да знаете за Cloud, SaaS и eDiscovery

Старт в облаците – перспективата за бизнеса

С поглед към молбата за напускане на бюрото ми, аз не разбирам къде сгрешихме толкова много. Той е наш основен продавач и е основен глас за предлагане на облак решенията, заедно с нашите съществуващи продукти. И сега той се присъединява към най-големият ни конкурент, който дори не взема предвид облака. Защо?

Отговора на въпроса е ясен – изпълнението. Стратегията беше правилна, но изпълнението ни беше бедствие, тъй като новите технологии ни държаха в изненада. Подценихме как това ново предложение ще обърка потребителите. Мислехме, че те разбраха какво представляват изчислителните облаци (Cloud computing). Но просто настъпи застой на продажбите. Помощният център е залят и резултатите на удовлетвореността на клиентите пада надолу.

Но най-лошото беше провалът на продажбите и нежеланието на  търговците да се обвържат с нашите модели за годишен наем. Това като че ли е последната сламка за нашите търговци. Ако те не могат да правят пари, те ще отидат някъде, където могат.

Преди 12 месеца, преди да стартира нашата стратегия за изчислителните облаци (Cloud computing) бяхме на върха на нашата игра. Сега ние се борим за оцеляване. Има толкова много въпроси, закъснели оценки на събитието, които ние бихме искали да бяхме попитали. Може ли това да бъдете вие? Като успешен доставчик на софтуер, вие сте на ръба да вземете съдбовни грешки? Искате да стартирате дейността си с добра идея? Много е изписано за изчислителни облаци за клиентите или технологията, и най-вече от гледна точка на сигурност и перспектива, но малко се обхваща какво е виждането на независимите доставчици на софтуер (ISV).

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg