Microsoft ще разработва Windows 8 за ARM   Hitachi GST вдига летвата за надеждността на 3,5-инчовите 7200 RPM дискове   Време за размисъл?   Облак + приложения = Нов смел подход?

Време за размисъл?

Ако желаете да имате по-голям успех и удовлетвореност от работата, която вършете, то ние Ви препоръчваме следния съвет: отделете време за мислене, мислене с цел. Много ръководители твърдят, че биха били много по-добри в работата си, ако имаха достатъчно време за размисъл. Помислете за един типичен ден, седмица или месец в работата си. Колко време отделяте, за да мислите за важните неща? Ние сме убедени, че вашият работен календар е изцяло ангажиран.

Ако успеете да планирате времето си добре и отделите поне частица от него за размисъл, ще получите решение на неотложните проблеми на вашите клиенти, служители или задачи, поставени  от шефа Ви.

Има много писания по въпроса как да спестим от нашето време и енергия, но днес е време да помислим за една нова идея: да отделим част от времето си за размисъл. Всичко това ще има положително въздействие и ще успеете в почти всяко начинание. Когато си отделяте това време, никога не се чувствайте виновни за това, че го правите. Започнете да възприемате този процес като нещо съвсем нормално.

Забележка: Не забравяйте, че вашата работа като лидер е да  изградите способностите на подчинените си. Така екипът Ви ще може да се справи с повече работа и ще може да  реши по-сложни проблеми.

Уверете се, че вашият екип може да се справи при нововъведения. Бъдете сигурни, че вашите служители ще преодолеят всички възникнали проблеми, защото вашата задача е да създавате нови IT стратегии и програми за качество. Уверете се, че екипа Ви ще се справи с разработката на приложения. Стремете се към реализиране на по-добри процеси и стратегии за развитие.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg