Топ 10 съвета, осигуряващи сигурност при смартфоните   Ревю: Лаптоп Dell Vostro V130

  Египет, Офшоринга и Облакa   4 бюджетни съкращения, които всеки IT мениджър може да предприеме

Ревю: Лаптоп Dell Vostro V130

Dell Vostro V130 е предназначен за бизнес потребители, въпреки че не е необходимо да сте бизнес потребител, за да оценените тази 13.3-инчова олекотена комбинация от мощност, елегантност и мултимедийна наслада.

Единственият недостатък може би е краткото време за работа на батерията – два часа мултимедия е тежко изпитание за този лаптоп. Dell не предлага high-capacity/extended-life алтернативи и батерията не може да се смени, така че не може да носите резервна. Ако това е проблем за Вас, спрете до тук, но ако не е, Vostro V130 може да Ви впечатли.

Избор в изобилие

3.5-килограмовият Vostro се предлага в няколко модела. Цената на Ubuntu V130 с Intel Celeron процесор и Ubuntu Linux започват от $ 429. Друг модел на този лаптоп е със същия процесор и операционна система Windows 7 Home Premium, струващ $ 558. Dell Vostro V130 с Core i3 процесор има цена около $ 628, а най-добрия модел носи името „New“ и разполага с Core i5 процесор и струва $ 753. Цените са съгласувани със сайта на Dell.

Останалите характеристики, които се предлагат с този модел са: оперативна памет от 2GB DDR3 до 4GB; операционни системи от Win 7 Home Premium до Professional 64-битова версия, както и от редовния Aberdeen Silver до Lucerne Red. Както при повечето машини имащи тези размери, тегло и клас, този лаптоп няма вътрешно оптично устройство. Dell предлага 8x USB външно DVD ± RW устройство за $ 80 (а можете да закупите и добри USB оптични устройства от други фирми за под $ 50).

Опциите за поддръжка са изненадващо разумни. Една година гаранция за услугата е включена в цената, а три години допълнителна поддръжка струват $ 190. При случайна повреда Dell предлага ремонт и подмяна на капак при разливи, удари и счупвания (но се изключват кражба, загуба и щети причинени от пожар, наводнение или други природни стихии).

Този лаптоп е изключително лесен за пренос, имайки размери 9,1 x 13 x 0,8 инча Vostro V130 има голямо разнообразие от портове и конектори, начело с HDMI и VGA видео изходи и три USB 2.0 порта (eSATA combo port). 802.11b/g/n Wi-Fi и Bluetooth са стандартни. Лаптопът разполага и със слот за SIM-карта за мобилен широколентов достъп.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg