5 погрешни схващания за сигурността при Cloud Computing   Компютърните книги през 2010 – Пазарни тенденции

  Специален доклад – Да видиш невидимото и да направиш невъзможното   Развитие на ИТ бизнеса

Развитие на ИТ бизнеса

Бизнесът минава през няколко етапа на еволюционното развитие и във всеки един той изисква различни неща, за да оцелее и да просперира. В организацията, началото е предприемачеството, фокусът е в получаване на клиенти и генерирането на достатъчно приходи, за да може бизнеса да оцелее. Централизираната система за управление на работния процес, делегираното ръководство и официалното бизнес планиране са далеч в бъдещето.

Бизнеса има две фази на развитие. Има много модели, които анализират тези две фази. Независимо от модела за разширяване на бизнеса обаче, вие несъмнено ще признаете, че е изключително важен периода на растеж, в който бизнесът се опитва да премине от първоначалния си успех като малък бизнес към по-зряла организация, която поддържа устойчив растеж.

Ако сравним тази фаза на растеж на компанията с нашето собствено човешкото развитие, то е  паралелно с юношеството. Новите възможности са придружени от странен растеж и често объркване. Важни са необходимите специфични умения за справяне с тези възможности и промени.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg