ASUS представи Eee Pad Transformer – таблет с клавиатура   Технологични комикси


  Как да създадете творчество и иновации на работното място   Специален доклад – Намиране на сигурност в средата на промяната

Специален доклад – Намиране на сигурност в средата на промяната


Не би ли било чудесно, ако бихте могли да предсказвате бъдещето? Ако можете да решите проблемите на утрешния ден, преди да се случат? Какво би било ако можеше да имаме това, което наричаме „гъвкаво прогнозиране“ – внезапен прилив на прозрение за бъдещето, който ще осигури нов и коренно различен начин за правене на нещо, чрез отваряне на невидими възможности и разкриване на решения за на пръв поглед невъзможни проблеми?

Повечето хора смятат, че е невъзможно. В действителност, можете да прогнозирате и да изградите сами бъдещето си. Ключът е да знаете какво да очаквате. Може би никой не знае по-добре от CIO колко бързо настъпват тези дни към нас. Хардуерни и софтуерни революции, напредък в облак-базираните технологии, както и все по-голяма процесорна мощ и трафик възможности. Именно ИТ директорите са  тези, които работят върху технологичната страна на нещата и трябва да се справят с промените ежедневно.

Вярно е едно нещо – единственото нещо, което никога не се променя е фактът, че всичко винаги се променя. Единственото постоянно нещо за нашия свят е, че всичко е в състояние на постоянно преразглеждане. В някаква степен, това е доста тревожно. В крайна сметка, сигурността дава ли ни всичко от което се нуждаем?

В действителност, тя ни дава всичко, което ни трябва, защото има някои модели в тактиката на действие, когато нещата се променят, а тези модели са надеждни като часовников механизъм. Когато можете да намерите сигурност в рамките на непрекъсната промяна, можете да създадете иновации и напредък за вашата компания. В допълнение, сигурността Ви дава възможност да убедите хората да предприемат действия, които може би са най-големия търговски инструмент за тях.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg