ASUS представи Eee Pad Transformer – таблет с клавиатура   Технологични комикси


  Как да създадете творчество и иновации на работното място   Специален доклад – Намиране на сигурност в средата на промяната

ASUS представи Eee Pad Transformer – таблет с клавиатура

Каква е следващата голяма стъпка в мобилността? Когато използваме даден таблет, понякога ни е нужна и клавиатура за въвеждане на по-голям текст.  Asus вече се е погрижил за това с въвеждането на таблета Eee Pad Transformer. Това е интересно име за един интересен продукт и той може да бъде следващата истинска революция на нетбуците. Този таблет има допълнителна сглобяема клавиатура за по-удобно въвеждане на текст и е базиран на Android 3.0.

Устройството се базира на NVIDIA Tegra 2 двуядрен процесор и се отличава с IPS панел (с помощта на Corning’s Gorilla Glass), 178 градуса ъгъл на гледане,  10.1-инчов дисплей, резолюция 1280×800 на екрана, 1.2 MP предна камера и 5MP задна камера, която прави  HD видео записи. Цялото устройство тежи около  680 гр. като има и мини-HDMI порт, тъчпад, 3.5 мм аудио жак, два USB порта, както и вграден SD слот за карти. Стандартната батерия на таблета е с живот около 9,5 часа, а ако го свържете с клавиатурата, батерията може да издържи 16 часа.

От софтуерна страна, Android 3.0 предлага  Flash 10.2, а Asus Waveshare интерфейса осигурява разнообразие от уникални приложения като MyNet, MyLibrary, MyCloud и др.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg