Netbook Navigator представи Windows 7-базиран таблет   Intel обяви трето поколение SSD: Intel Solid-State Drive 320 Series   6 начина да се стимулират иновациите в IT бизнеса   Специален доклад – Намиране на сигурност в средата на промяната (част 2)

Intel обяви трето поколение SSD: Intel Solid-State Drive 320 Series

Intel Corporation обяви през изминалата седмица своето дългоочаквано трето поколение на твърди дискове (SSD) Intel Solid-State Drive 320 Series (Intel SSD 320 серия). На базата на водещата в отрасъла  25-нанометрова  NAND флаш памет, Intel SSD 320 се основава на високото изпълнение на своите Intel X25-M SSD SATA. Новите Intel SSD 320 предлагат нови модели с по-висок капацитет, като същевременно се възползват от финансовите ползи от своят 25-нанометров процес с до 30 процента намаляване на цената в сравнение със сегашното си поколение.

„Intel, представя ново качество и надеждност в SSD дисковете. Те се основават на най-новите 25nm силициеви чипове, за да можем да осигурим намаляване на паричните разходи на нашите клиенти“, каза Пит Хейзън, директор на маркетинга за Intel енергонезависима памет (NVM) Solutions Group . „Третото поколение на Intel на SSD дискове добавя подобрени функции за сигурност и новаторски данни, които за пореден път съществуват в SSD технологията. Това може да се използва от потребители или корпоративни ИТ фирми, търсещи ъпгрейд на твърдия диск, както и от предприятията, които искат да разположат SSD дисковете в своите центрове за данни. Новите Intel SSD 320 Series ще продължат да изграждат нашата репутация с високо качество и надеждност през целия живот на SSD. “ , добави Хейзън.

Intel SSD 320 е следващо поколение от линията на Intel клиентски продукти, за използване от настолни и преносими компютри. Тази линия е насочена за масовите потребители, корпоративните ИТ или PC ентусиастите, които биха искали значително висока производителност в сравнение с традиционните механични твърди дискове. Един SSD е по-здрав, използва по-малко енергия и намалява грешките от твърдия диск на персонален компютър, скоростни процесите, като зареждане и отваряне на любими приложения. В действителност, един ъпгрейд от твърдия диск на Intel SSD може да даде на потребителите едно от най-доброто бързо изпълнение, като предоставя до 66% печалба в цялостен аспект.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg