Как да осигурим Wi-Fi защитата на смарт телефони и таблети   50 Android приложения за пътуващите бизнес хора   Осем истини за качеството   Сливанията и придобиванията в IT сектора включват на висока предавка

50 Android приложения за пътуващите бизнес хора

Android приложенията са мощен инструмент за всякакъв вид работа. Предлагаме Ви списък с 50 приложения за Android устройства, с които можете да поддържате сигурността на данните, да се свързвате с офиса и всичко останало, от което имате нужда.

1) Yelp Yelp определя текущото ви местоположение и след това ви позволява да търсите околните фирми. Това приложение също така позволява на потребителите да филтрират по „Цена“, „Отворено Сега“, „Специални оферти“. Приложението е безплатно.

2) Google Goggles е визуално приложение за търсене. Направете снимка на обект, забележителност, лого и т.н. Вие искате информация за даденото място. Приложението дори ще Ви предостави информация за бизнеса в околността, като показва името директно в прегледа на камерата.

3) Google Places Directory. Това приложение ви позволява да разглеждате наблизо местата по категории като ресторанти, кина, хотели и банки. То също така ви дава разстояния и направления заедно с рейтинги и снимки.

4) Phonebook е алтернатива за управление на вашите контакти. Телефонният указател показва контактите ви с контекстуална информация като пропуснати повиквания, непрочетени съобщения и дори рождени дни.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg