Съдбата на Windows 8: успех или провал?   50 Android приложения за пътуващите бизнес хора (част 2)   5 съвета за управление на рисковите данни   Облакът отваря иновациите за IT

Съдбата на Windows 8: успех или провал?

В очакване сме на предстоящата нова версия на Microsoft Windows – Windows 8.

Публичната бета версия на Windows 8 ще бъде представена на конференцията на  “Майкрософт“ през септември. Ще можете да изтеглите и инсталирате бета версията само след пет месеца. Компанията вече е изпратила тестови версии на производителите на компютри.

Готови ли сте за новата версия на Windows?

А дали от „Майкрософт“ са готови?

Множество пари са инвестирани за предстоящото излизане на Windows 8. В същото време Internet Explorer 10 (IE10) браузъра ще се предлага само за по-новите операционни системи на Microsoft, включително Windows 7 и Windows 8, а вероятно и предстоящата версия на Windows Phone.

Microsoft имаха успех в миналото с версии 95, XP и текущата версия на Windows 7. Тази победна разлика е в контраст с катастрофалните провали на Windows ME и Windows Vista. Големият въпрос е: Дали Windows 8 ще има печалба или точно обратното? Ще могат ли потребителите да го заобичат, или ще го намразят?

Залозите никога не са били по-високи за Microsoft. Закъснението и ниското качество на Windows Vista нарани репутацията на компанията и позволи нарастване на популярността и пазарния дял на Mac OS X – на Apple. Дружеството обаче не може да си позволи друга Vista.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg